fbpx
Društvo Obrazovanje

Obeležen dan škole u Sirogojnu

Osnovna škola Savo Jovanović Sirogojno je u ponedeljak 22.aprila 2024.godine obeležila 149 godina postojanja. Ovom prilikom izveden je prigodan kulturno – umetnički program u kome su učestvovali đaci iz matične škole kao i i iz izdvojenih odeljenja u Rožanstvu i Ljubišu.

U ime nastavnika i zaposlenih u školi prisutne goste je pozdravio direktor škole, Zoran Mitrašinović koji je istakao da ljudi čine školu jakom i istrajnom. Imena svih njih ostavljaju neizbrisiv trag svojim uspesima i delima u dokumentima naše škole.

Najbolji učenici su za uspehe na takmičenjima nagrađeni pohvalnicama i poklon knjigama.

  • Radmila Simović, učenica osmog razreda IO Ljubiš je nagrađena za plasman na republičko takmičenje iz engleskog jezika i okružno takmičenje iz geografije.
  • Teodora Stojanović, učenica šestog razredu u Sirogojnu je nagrađena za plasman na okružno takmičenje iz biologije, fizike i “Šta znaš o saboraćaju” (Prvo mesto na opštinskom takmičenju)
  • Marko Stamatović, učenik osmog razreda u Sirogojnu je nagrađen za plasman na okružno takmičenje iz biologije.
  • Marija Kovčić, učenica šestog razreda u Sirogojnu je nagrađena za plasman na okružno takmičenje “Šta znaš o saobraćaju” (Drugo mesto na opštinskom takmičenju).

Po rečima prisutnih priredba nikoga nije ostavila ravnodušnim a svi su saglasni da se trud i rad nastavnika i učenika uvek isplati.

 

Autor: Aslani Samir

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930