fbpx
Društvo Humanost i solidarnost

Zlatiborski krug – Hvala svima za pruženu pomoć

Udruženje građana Zlatiborski krug je krajem aprila pokrenulo humanitarnu akciju „Pomažući drugima gradimo sebe“, kako bi se prikupila sredstava za uređenje i opremanje kupatila-toaleta u osnovnoj školi u Čajetini za decu sa invaliditetom.

Škola je opredelila prostoriju za kupatilo-toalet za učenike sa invaliditetom i korisnike Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“, koji se nalazi u okviru škole, a nakon izvedenih radova na uređenju prostorije i postavljanje zidnih i podnih pločica, ugrađeni su sanitarni elementi prema specifičnim potrebama korisnika.

U akciji je prikupljeno više od 300.000 dinara a podršku ovom projektu su pružili brojni privrednici. Pored privrednika treba pomenuti da su i učenici škola iz opštine Čajetina sva prihod od prodaje suvenira na Eko vašaru namenili donirali za realizaciju ovog projekta. Đaci su na ovaj način prikupili 115.050 dinara, a novčano su projekt podržali pružili Dragana Ljubojević, Slobodan Lečić, Dejan Đedović, Borivoje Pećinar, Rade Filipović, Goran Petrović, Milenko Ponjavić, Dejan Aleksandrić, Biljana Milić, Srđan Trifunović, Bojana Jeraša, Krsta Pjević, Rajko Pelverović, Ivan Vladisavljević, Miroslav Lučić, Danijela Terzić i Dragan Bojović.

Zlatiborski krug se zahvaljuje svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji „Pomažući drugima gradimo sebe“, a svim učesnicima će prigodnom prilikom biti uručene zahvalnice.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930